ikhyperventileer.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  De roze olifant
  Hallo allemaal! Lang geleden, maar ik ben terug :D. Hoe het met mij gaat? Niet zo goed, helaas. Ik ga opnieuw in therapie, want ik krijg nu ook omliggende problemen. Ik heb last van dwanggedachten, iets waar ik liever niks over vertel, want ik vind het eng en gênant. Ook al weet ik dat ik niet de enige ben. Die dwanggedachten staan in verband met de angsstoornis. Vannacht ook vet kut geslapen, want eenmaal alleen in bed..... Juist, ik ben weg bij mijn vriend. Moeilijke beslissing, maar hij behandelde mij zeer slecht, om het maar zachtjes uit te drukken. Ik sta wel achter mijn beslissing, maar de angsten worden wel sterker. Dat is wel naar. Ik verblijf tijdelijk bij mijn lieve vriendin, dat is erg lief van haar. Gelukkig heb ik mijn paniek nog onder controle, maar mijn dwanggedachten niet. Het is als volgt: Hey, een roze olifant! Oh, ja, mag niet denken aan een roze olifant.... En dat herhaalt zich de hele dag door. Ik ben er zooooo moe van :S. En het erge is; je weet het van jezelf, maar je kunt er niks aan doen. Hoe vaak denk ik wel niet, had ik maar een jointje. Maar ik ben bang voor drugs en durf niet te gebruiken. Maar het zou fijn zijn als mijn gedachten een keer over vlindertjes zouden gaan ipv dood gaan. Inmiddels heb ik vrede gesloten met de roze olifant en haar geaccepteerd als onderdeel van mijn bestaan. Maar ik zou blij zijn als zij vertrekt zodat ik wat ruimte krijg.

  Reacties

  Try op 17-05-2012 15:27
  hè jammer dat je terug in therapie moet maar als het je weer op de goede weg kan helpen is het zeker de moeite waard. Ik hoop dat je er weer een beetje uit kan raken en dat je je gedachten en dwanghandelingen onder controle kan houden.
   
  Liefs,
  Try
  marie op 31-05-2012 23:00
  hallo! Ben voor het eerst op je blog terechtgekomen! Ik herken me in jou verhaal, maar ikzelf heb meer last van ocd (dwang) Dwanggedachten is helemaal niks om je over te schamen :) Maar dat weet je waarschijnlijk wel! Het lijkt me leuk om steun te hebben aan elkaar? Je moet maar eens een kijkje nemen op mijn blog www.netouchepas.be Dan kunnen we misschien eens mailen? Groetjes, Marie
  MP3 Bijbelstudies op 06-08-2012 06:20
  Hallo ik heb ook al jaren lang last van paniek aanvallen maar inmiddels gaat het een stukje beter! (ik krijg paniek) door hypverventilatie omdat ik vaak onbewust verkeerd adem!
   
  Soms heb ik ook het gevoel als of ik buiten mezelf ben heel vreemd is dat niet werkelijk zeg maar! en vooral het gevoel als je in een druk winkel centrum loopt dat je denkt dat je flauw valt of nog erger dood neer valt is niet echt prettig!
   
  Inmiddels heb ik therapie en een goede medicatie die mij helpt de paniek aanvallen te verminderen!
   
  Ik wens je veel Succes!!
   
  Groetjes Sasha
  op 10-11-2012 17:06
  heey ik heb sinds een paar dagen last van roze olifantjes zien
  kan iemand mijn helpen om er vanaf te komen
   
  gr. van Rebecca
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl